adriantot a scris:
Stabilirea unei taxe pentru caini poate avea si efectul de a limita numarul cainilor din apartamente. Sunt cazuri, discutate pe acest forum, de proprietari cu 3-4 caini de talie mare intr-un apartament. Eu cred ca un catelus de casa, de talie apropiata de o pisica nu deranjeaza prea mult si poate fi acceptat vecini cu placere pentru dragalasenia lui. Dar nu 7 asemenea exemplare sau cei mari. Treci prin apropierea usii lui si cand latra poti face infarct sau ai cosmaruri noapte daca nu cumva-l apuca urlatul in casa sau in balcon cand stapanii nu sunt acasa.
respect opinia dvs.Apreciez ca pe acest forum se pot exprima opinii ,fara a conduce la frustrari si orgolii nejustificate.
Totusi ,prezentati o atitudine evident discriminatorie in situatia in care sunteti partizanul
limitarii numarului cainilor din apartamenteiar ulterior ,reveniti
Eu cred ca un catelus de casa,de talie apropiata de o pisica nu deranjeaza foarte mult si poate fi acceptat vecini cu placere pentru dragalasenia lui
Sincer,iubesc animalele,inteleg pe aceia care isi asuma responsabilitatea sa detina sa ingrijeasca animale si totodata recunosc iau atitudine impotriva atrocitatilor care se produc cu buna stiinta intentionat si din ce in ce mai des si fara implicarea autoritatilor care detin parghii legale.
Referitor la conexiunea mentionata de catre dvs
un catelus de casa,de talie apropiata de o pisica nu deranjeaza prea mult,din proprie experienta va garantez ca un exemplar de spitz,dandie diemond terrier,canis pitic,papillon,
chihuahua,sunt foarte mici maxim 3,5 kg ,sunt dragalasi si foarte afectosi cu stapanii dar se manifesta foarte galagios atat de bucurie ,cat si de frica .
Si ca sa revenim la detinerea de caini in apartament,va comunic ca am fost actionata in instanta de catre asociatia de proprietari pentru neplata impunere suplimentara dispusa de catre adunarea generala ca urmare ca detineam una bucata caine talie mica .Instanta de judecata analizand competent si impartial ,a dispus respingerea actiunii ca nefondata
Este interesant si surprinzator ca interesul pentru maritul veniturilor asociatiei nu se indreapta si impotriva proprietarilor din imobile ,care inteleg sa isi faca necesitatile pe spatiile comune ,pe usile vecinilor ,impotriva acelora care scuipa pe clante sau sistemele de deschidere ale usilor ,in lift sau pe balustrade,sau in cazuri de rafuiala pe fata ,utilizeaza cutiile postale in scopuri mai putin igienice.
Majoritatea suntem deficitari in principii si intoleranti,deseori datorita neintelegerilor intre bipezi ,consecintele se rasfrang uneori nejustificat si asupra necuvantatoarelor
Ne manifestam impotriva lui x ca are caine sau pisica ,dar nu constientizam neajunsurile create si de catre copii care joaca golf,ping pong sau tenis pe perete in apartament in prezenta sau absenta parintilor Nu realizam ca viata in comun la bloc obliga la asumarea unor vicisitudini.
Apreciez ca prin discutii decente ,eliminand orgoliile si frustrarile ,atat in imobile ca si pe prezentul forum se pot ajunge la concluzii pozitive care pot induce si mentine un climat amiabil .