avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, am si eu o nelamurile ce criterii trebuie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, am si eu o nelamurile ce criterii trebuie sa indeplineasca ...

Buna seara, am si eu o nelamurile ce criterii tr sa indeplineasca gradinita sau cresa pt a putea primi acei bani 1500 care se dau parintilor de la munca? Din ce am inteles ar tr sa fie doar gradinite si crese accreditation de ministerul education. Asa este ? Sau pot fi si ne acreditate? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Crystyana30 , utilizator 11:44, 31 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sumele achitate de contribuabil pentru plasarea copiilor angajaţilor în unităţi de educaţie timpurie, potrivit reglementărilor legale din domeniul educaţiei naţionale, dar nu mai mult de 1.500 lei/lună pentru fiecare copil ..se mentioneaza in codul fiscal.

In opinia mea, acele unitati trebuie sa fie acreditate.
Asa ma gandeam si eu ! Dar in aceea LG nu am reusit sa imi dau seama daca gradinita tr sa fie sau nu acreditata. Sunt putine unitati care functioneaza cu accreditation
In Codul Fiscal se face referire la ce am postat anterior.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilități fiscale referitoare la cheltuieli privind educația timpurie RoxanaT13 RoxanaT13 Buna ziua, As dori o lamurire cu privire la \"Facilitățile fiscale referitoare la cheltuieli privind educația timpurie\". Deducerea de pana la 1500 de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o nelamurire privind modificarea codului fiscal ... cristina.reff cristina.reff Buna ziua, Am o nelamurire privind modificarea codului fiscal - respectiv salariaţii ce au copii înscrişi într-o unitate de învăţământ timpurie ... (vezi toată discuția)
Legea 239/2020 mari18ro mari18ro Buna seara! Recent am înțeles ca s-a aprobat legea 239/2020. Îmi puteți da mai multe detalii despre aceasta? Multumesc! (vezi toată discuția)