avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare de viata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare de viata

sotul meu a facut un credit la bcr in 2008.la acel contract de credit a facut si o asigurare de viata.sotul meu a decedat in noiemb 2009.la acel contract de credit nu sunt coplatitori.eu ca sotie am depus documentatia pt asigurare.sotul meu a decedat in urma unui cancer.si el nu a specificat ca are boala.sigurarea exclude anumite boli prin care si cancerul.as dori sa stiu daca asigurarea imi poate acoperi creditul.sunt 3 luni si nu am primit nici un raspuns de la asiguari.eu nu am venit si nu reusesc sa platesc rata la banca,ce se poate intampla?va multumesc.cu respect.
Cel mai recent răspuns: ContSters76710 , utilizator 17:58, 4 Februarie 2010
La momentul incheierii asigurarii, sotul dumneavoastra era bolnav?
Daca nu cunostea aceasta si nici in evidentele medicale nu apare,asiguratorul isi onoreaza obligatia de plata.

stia ca este bolnav.si am depus si fisa medicala.a fost depistat cu cancer in 2007 si el a facut imprumutul in 2008.acei bani au fost utili pt operatie la cluj.
Asiguratorul nu acorda suma asigurata in caz de deces in aceasta situatie.
Chiar daca nu sunteti coplatitor,preluati si datoriile sotului,ca mostenitor.
Imi pare rau ca acei bani nu l-au ajutat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate contesta? mamma mamma sotul meu a facut un credit cu asigurare de viata.la momentul acordarii creditului era bolnav de cancer.la acordarea creditului nu s-a cerut fisa medicala.am ... (vezi toată discuția)
Credit bancar + asigurare de viata eleonor eleonor Creditul bancar este facut de sot Dragoescu Ion si asigurarea de viata s-a facut pentru persoana mai tanara Dragoescu Lucretia si creditul este un caz de deces ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am si eu o întrebare in legatura cu o asigurare pentru ... Anky1988 Anky1988 Buna ziua,am si eu o întrebare in legatura cu o asigurare pentru un credit. Mama mea a decedat in 26 iulie 2023,avea un credit BCR cu asigurare ,a murit in ... (vezi toată discuția)