avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Credit bancar + asigurare de viata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Credit bancar + asigurare de viata

Creditul bancar este facut de sot Dragoescu Ion si asigurarea de viata s-a facut pentru persoana mai tanara Dragoescu Lucretia si creditul este un caz de deces coplatitor ramas sotia, si nu beneficiez de nici o asigurare de nici un ajutor dupa decesul sotului si nu ma descurc cu pensia mea ca sa platesc si rata si sa ma intretin si banca nu mi-a dat nici un raspuns.Dupa decesul sotului am facut dosar la BCR asigurari de viata pentru un ajutor de deces si am primit un raspuns nefavorabil,deoarece asigurarea a fost facuta pe numele Dragoescu Lucretia si a fost facuta in 2008 odata cu creditul deoarece Dragoescu Lucretia este coplatitoare. As dori un raspuns din partea dumneavoastra unde sa pot primi un raspuns favorabil sau ce pot sa fac incontinuare
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 17:24, 27 August 2011
Este trist adevarul,(condoleante pentru sot) dar asigurarea fiind facuta/platita pe numele altei persoane, nu puteti solicita ajutor de la nimeni.In cel mai bun caz, incercati o negociere cu banca, in sensul modificarii cuantumului de plata lunar (rata) pe un termen mai lung si o suma mai mica.
In cxazul dv s-a produs o greseala enorma de catre banca, deoarece creditul a fost contractat de catre decedat si asigurarea s-a facut pe numele doar a coplatitorului. Era obligatoriu sa se incheie asigurare pt ambii soti. Este total gresit cum s-a procedat. Ar trebui sa angajati un avocat si sa actionati in instanta banca pt modul total gresit cum au procedat.
Puteti solicita bancii creditoare o reesalonare a ratelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante la credit aly_ioana aly_ioana In martie 2008 am contractat un credit de 26.500 lei de la BCR ,pe 10 ani,cu o rata lunara de 520 si care e in crestere,deoarece dobanda este administrata de ... (vezi toată discuția)
Credit asigurat prin asigurare de viata aly_ioana aly_ioana In martie 2008 am contractat un credit de 26.500 lei de la BCR ,pe 10 ani,cu o rata lunara de 520 si care e in crestere,deoarece dobanda este administrata ... (vezi toată discuția)
Banci si recuperatori danaurica danaurica Buna seara, personal am doua credite la o banca (unul ipotecar luat impreuna cu sotul) si la alta banca mai exista pe numele lui si eu ca si coplatitor un ... (vezi toată discuția)