avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am cumparat un telefon unei domnisoare, Iphone 15 pro ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am cumparat un telefon unei domnisoare, Iphone 15 pro max cu ...

Am cumparat un telefon unei domnisoare, Iphone 15 pro max cu casti full, in valoare de 10.700 roni.
Eu am platit cu cadrul iar domnisoara s-a bagat repede si a dat datele ei cand s-a facut factura.
Sunt banii mei si factura este pe numele ei. Acel telefon ar fi trebui sa fie un cadou pentru ea, doar ca mi-am dat seama ca este o escroaca si ca m-a inselat.

As vrea sa ii iau telefonul. Efectiv sa il iau din mana si sa nu il mai dau pt ca eu am platit, cu cardul meu cu banii mei.

Poate sa depuna plangere la politie in acest caz?

Intreb pentru ca tocmai m-a sunat si mi-a spus ca bunica ei este la spital ca deoarece are cancer si mi-a mai cerut 5000 roni, se pare ca am dat de o domnisoara care pare sa fie educata cum sa traga bani cat mai multi de la mine.

Cum ar trebui sa procedez in acest fel? Astazi mi-a spus ca o sa vina pe la mine in seara asta sa doarma si daca pot sa ii dau acei bani. Eu i-am facut jocul si o astept inseara asta sa vad cum mai icnearca sa ma minta.

Cum ar trebui sa procedez? Am nevoie de raspunsuri rapide
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:49, 30 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu v-aș sugera să mergeți la magazinul de unde ați achiziționat telefonul și să solicitați corectarea facturii conform plății și extrasului de cont, cu datele dvs (faceți dovada plății către ei cu un extras de cont). Ulterior, fie depuneți plângere la poliție pentru furt (împotriva junei domnișoare), fie vă recuperați telefonul fără violență și aia e... Puțin offtopic... lasati-o să vină diseară, îi promiteți tot ce vrea și mâine dimineață dați vina pe sistemul informatic care nă vă lasă să faceți transferuri spre Revolut/card blocat nu puteți ridica cash de la bancomat... :))) Dvs rămâneți cu compania dânsei, iar zâna cu paguba. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)
Am adăugat banii pe revolut cu cardul de brd și banca a blocat ... Robi220 Robi220 Am adăugat banii pe revolut cu cardul de brd și banca a blocat cardul nu știu care este motivul, am contract uzufruct viager cu întreținere, se poate ... (vezi toată discuția)
Card credit nicoss59 nicoss59 După o refinanţare am cerut închiderea contului unui card de credit de la altă bancă. Telefonic mi s-a propus eliberarea unui alt card cu aceeaşi limită ... (vezi toată discuția)