avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,la locul de munca actual timp de 3 luni am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,la locul de munca actual timp de 3 luni am fost in ...

Buna ziua,la locul de munca actual timp de 3 luni,am fost in pregătire,am stat la locul de munca ,și am învățat dintr o carte,nu am fost la nici un curs.
La sfârșit am primit un act adițional in care scrie că sunt obligata sa stau la locul de munca 3 ani,daca nu, sunt obligata sa plătesc cele trei salarii pe care le am încasat în pregătire,și că eu am făcut în perioada asta un curs,la care am primit și o diploma ,iar firma a suportat pregătirea și deplasarea la curs,ceea ce nu e adevărat,pt că eu nu am fost nicăieri.
Eu am semnat acest act adițional.
Cum pot sa l anulez ?sau sa plec de la acest loc de muncă,și să nu înapoiez nici un ban?pt că nu mi se pare corect.
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2024
Aaar, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:38, 3 Iunie 2024
Înainte de a semna actul adițional trebuia să vă gândiți mai bine. Acel act poate fi revocat numai și numai prin acordul părților.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate nula in instanta, daca nu ati fost la un curs de formare profesionala ..iar salariile nu le veti returna, ci cel mult cheltuielile legate de formare profesionala.
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata clauzei de formare profesionala Alex1259 Alex1259 Buna ziua, La ultimul loc de munca, la angajare mi s-a explicat ca voi fi trimis la un curs de specializare pentru postul care va urma sa il ocup, pe banii ... (vezi toată discuția)
Act aditional adle adle buna seara, Am semnat un contract individual de munca pe perioada nedeterminata. Dupa o luna am fost trimisa 3 saptamani sa imi preiau proiectul din alta ... (vezi toată discuția)
Demisie in caz de formare profesionala xxandra xxandra Buna, sunt in urmatoarea situatie: sunt angajata la o firma, si am semnat contract aditional contractului de munca in care scrie ceva de genul "salariatul care ... (vezi toată discuția)