avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat - verde intermitent oprit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat - verde intermitent oprit

Buna.
Acum cateva ore mi-a fost suspendat permisul pentru ca am trecut pe rosu.(cica) . Am ajuns intr-o intersectie care avea si verde intermitent pentru dreapta langa semafor....tzinand cont ca , conduc un Ford Transit , aveam aprox 40 km la ora si mai aveam cam 4-5 metri pana la semafor , care deja era galben si in momentul acela m-am uitat la intermitent care era aprins...probabil ultima data , masina de radar in dreapta spate la 10 metri parcata filma , zic ei,si dupa colt m-a oprit o alta masina de politie..
este imposibil sa stii daca verdele intermitent sa aprins in acel moment pentru ultima data , si in plus repet aveam maxim 4- 5 metri de semafor cu 40 la ora cand se presupune ca s-a oprit verdele intermitent.... Ce era sa fac? Are rost sa depun contestatie ?
Cel mai recent răspuns: Cabinet Av. Irina Rosulescu , Avocat 20:38, 4 Februarie 2010
DA, daca aveti martori care pot sustine spusele dummeavoastra.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Galben intermintent ! rutiera -Christian- -Christian- Buna ziua, ar putea sa ma lamureasca si pe mine cineva cu o problema ? In caz ca avem culoarea rosie la semafor, pentru inainte si stanga, iar pentru dreapta ... (vezi toată discuția)
Permisul de conducere geobotosani geobotosani Cu respect! Am si eu o mica problema.Cine cunoaste suceava si este sofer stie de intersectia dintre soseaua BurdujenI cu Uniri in sens giratoriu ,acolo este ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis trecere pe rosu zzandreii123 zzandreii123 Salutare. De curand mi-a fost retinut permisul 30 zile pentru trecere pe rosu, dupa parerea domnului politist + 4 pct + amenda 195 lei in 48h. Situatia a fost ... (vezi toată discuția)