avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA - e-factura pentru clienti non-EU?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA - e-factura pentru clienti non-EU?

PFA neplatitor de TVA in sistem real prestez servicii pentru clienti din Elvetia (extracomunitari deci). Am doua intrebari:

1. Trebuie sa completez si un alt formular decat declaratia unica pentru ca lucrez cu externul?
2. Trebuie sa inscriu facturile in e-factura?
Cel mai recent răspuns: ILIE ANDRIES , Contabil 20:44, 12 Septembrie 2024
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa cod caen 4321 - impozitare in sistem real - neplatitor de tva Rus-Nicu Rus-Nicu Buna, Doresc sa infiintez un PFA in domeniul instalatielor electrice cod CAEN 4321. La Cluj Napoca pentru CAEN 4321 venitul a fost stabilit la 22300 RON pe ... (vezi toată discuția)
Servicii intra si extracomunitare - tva din 2010? adriana.r adriana.r Sunt PFA, prestez servicii informatice si sunt neplatitor de tva . Voi avea anul acesta clienti si din UE, deci, am inteles dupa noul Cod Fiscal ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Declaratie prestare de servicii intracomunitare rocky2009 rocky2009 Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce declartatii se depun pentru un PFA care este neplatitor de TVA, dar care presteaza servicii intracomunitare. Multumesc (vezi toată discuția)