avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... SC- dizolvata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

SC- dizolvata

buna seara!

intrucat societatea comerciala, un SRL, nu a depus situatiile finantiare aferente anilor 2003,2004,2005,tribunalul admite cererea of. nat. al registrului comertului si dispune ''dizolvarea"' societatii parate, inregistrarea hotararii in registrul comertului, comunicarea catre directia gen a finantelor publice. asta in 2007
mai poarta vreo raspundere administratorul in acest caz?
ce ar avea acesta de facut pt a nu mai avea legatura cu srl-ul ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 11:16, 5 Februarie 2010
daca societatea com avea debite la bugetul de stat neachitate inainte de dezolvare si dvs nu ati facut recurs in termen se atrage raspunderea patrimoniala!
~ Conținut șters la cerere ~
preventiv, dar nu stiu ce urmeaza..:(
daca existau debite, din 2007 pana acum, nu trebuiau sa desemneze un lichidator?
ce etape trebuie parcurse pana ce administratorul nu mai are nicio legatura?

raspunderea patrimoniala a societatii?
poate intrebarile sunt tampite, dar sunt paralela cu subiectul
Buna ziua,
1.
In toate cazurile pe care le cunosc, prin incheierea judecatorului delegat la RC (de care faceti vorbire) s-a numit un Lichidator si sa specificat expres numele acestuia.
Mai verificati.
2.
Administratorul raspunde penal, civil si administrativ, dupa caz, pentru toate actiunile / inactiunile sale din timpul mandatului său, asa cum aceasta perioada rezulta din mentiunile inscrise la RC.
Cu stima,
buna seara
1) cum pot verifica? pe site-ul RC nu scrie, nici comunicare n-am primit...
daca a fost numit, are un timp anume pana incepe procedura ?
2) cat inseamna mandatul, pana la dizolvare sau pana la radiere?
va multumesc !

Alte discuții în legătură

Firma in lichidare. ce pot face? cata.bogdan cata.bogdan Buna ziua, Am o firma inregistrata in 2003 care nu a avut niciodata activitate. Nu am taiat factura pentru nimic, nu am prestat servicii, deci activitate ... (vezi toată discuția)
Urmari nedepunere bilant ana_lov3s_u ana_lov3s_u Am auzit ca tarifele expertilor contabili sunt f mari pt semnarea bilantului iar firma mea a fost tot timpul in pierdere...Daca nu depun bilantul pe anul ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru un s.r.l. in curs de radiere Jenu68 Jenu68 Buna ziua! Avem o firma care este in curs de lichidare judiciara din cauza expirarii sediului social. Sentinta este definitiva din iunie 2011 dar am aflat de ... (vezi toată discuția)