avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua . Am și eu o întrebare . Am fost oprit de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua . Am și eu o întrebare . Am fost oprit de un echipaj ...

Buna ziua . Am și eu o întrebare . Am fost oprit de un echipaj de poliție pe drumul de centura cu viteza de 101 km . Pe acest sector in momentul de față se lucrează iar pe tot tronsonul nu este nici un indicator de limitare de viteza . Eu știu că înainte limita era 70km . Agentul care mă oprit mi-a zis că acum este limita de 50km . Dar eu nu am văzut nici un indicator. Permisul mi-a fost suspendat pe 90 zile . Credeți că dacă aș face contestație aș putea să îmi recapăt permisul ? . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Brunetul82 , utilizator 17:21, 11 Iunie 2024
Buna ziua . Aș mai avea totuși o dilema . Sa zicem că pe drumul pe drumul de centura este limita de 50km/h. Dar în sensul când intru pe acel drum și este acel semn de drum în lucru nu ar fi trebuie sa fie și un indicator de limitare de viteza adițional cu cel de lucrare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limita de viteza pe niste sectoare de drum kir kir Buna ziua. Am o intrebare cu privire la codul rutier intr-o anumita situatie. Se da o localitate la intrarea in localitate pe panoul de anunta intrarea in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,ma poate ajuta cineva cu un model de contestare a unui ... mary50 mary50 Buna ziua,ma poate ajuta cineva cu un model de contestare a unui proces verbal pentru o amenda primita de sotul meu pentru viteza. In proces scrie ca a avut ... (vezi toată discuția)
Nedumerire amenda radar. mariuss_suciu mariuss_suciu Buna seara. Azinoapte, in timp ce conduceam dinspre Sebes spre Sibiu, in comuna CRISTIAN, am fost inregistrat de cei de la rutiera ruland cu viteza de 95km/h ... (vezi toată discuția)