avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum public îngrădit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum public îngrădit

Bună seara! Aș avea nevoie de un răspuns la întrebare. Bunicii mei au decedat, iar mama și fratele ei au împărțit pământul care avea acces atât prin fața, cat și prin spate.
Mama a ales părea din spate, fără acces pe partea fratelui, deci cu ieșire prin spate, doar ca vecinul din apropiere care a lucrat ani de zile la primărie a făcut mismasuri și a îngrădit drumul public, trecându l pe numele lui. Cum am putea ataca actul vecinului? Drumul public se vede atât pe cadastru, cat și pe Google maps, strada are chiar și nume… fără ieșire de la teren ( care este intravilan) nici nu ne făcea notarul act… vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:40, 13 Iunie 2024
Trebuie cercetat sa vedeți cum de a ajuns pe numele lui.
Teoretic trebuie dat în judecata pt a darama gardul daca drumul e public sau sa ceara drum de servitute daca e terenul lui.
Mergeti la primarie și va plângeți intai la primar, apoi îl dati in judecata daca nu se rezolva.
Ultima modificare: Joi, 13 Iunie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum de servitute curte comuna buna ziua! am cumparat o casa ... bizonul91 bizonul91 Drum de servitute curte comuna Buna ziua! Am cumparat o casa intr-o curte comuna cu 12 apartamente. Casele sunt dispuse in linie, curtile aferente sunt in ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren langa drum de servitute daniela_serb daniela_serb As avea o intrebare ,daca ma poate ajuta cineva. Vreau sa cumpar o parcela de teren situata langa un drum de servitute,dar care nu este evidentiat ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute . mihai13d mihai13d 1. Intr e mine si vecinul meu exista un drum de servitute . Vecinul are gard , iar eu nu vreau sa pun gard intr e casa mea si drumul de servitute . Este legal ... (vezi toată discuția)