vb1 a scris:
In luna august 2009 am fost oprit in trafic si amendat de politie. La acel moment nu am semnat PV-ul si am asteptat sa-l primesc prin posta. Dupa mai mult de 30 de zile, timp in care nu l-am primit, am deschis actiune in instanta pentru anularea acestuia, iar instanta imi solicita acum la urmatorul termen sa depun la dosar procesul verbal contestat!?? CUM sa depun acest PV daca el nu mi-a parvenit vreodata? #-o
Cu tot respectul pentru domnii judecatori, dar la astfel de cauze chiar citesc tot textul plangerii? Pentru ca daca ar depune un minim de efort intelectual ar realiza ca cererea instantei este absurda!
PS. Numarul PV-ului il aveam de pe dovada de circulatie eliberata odata cu suspendarea permisului, poate faptul ca am mentionat acest numar i-a bagat in ceata.:">
cererea lor e la fel de absurda ca a dvs. ei sunt obligati sa ceara acest act deoarece e principala dovada, in schimb ce dvs puteati sa amanati depunerea pana cand dvs primeati prin posta pv...mai poate dura pana cand sa-l primti, iar ce faceti acum este prematur, cand il veti primi dvs, nu veti mai putea face o alta actiune in justitie, deoarece va fi autoritate de lucru judecat: aceleasi parti/proces-obiect...autoritate de lucru judecat, mai ales caati si dat toate datele de pv.