avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Instanta ma citeaza sa depun un PV pe care nu l-am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Instanta ma citeaza sa depun un PV pe care nu l-am primit vreodata

In luna august 2009 am fost oprit in trafic si amendat de politie. La acel moment nu am semnat PV-ul si am asteptat sa-l primesc prin posta. Dupa mai mult de 30 de zile, timp in care nu l-am primit, am deschis actiune in instanta pentru anularea acestuia, iar instanta imi solicita acum la urmatorul termen sa depun la dosar procesul verbal contestat!?? CUM sa depun acest PV daca el nu mi-a parvenit vreodata? #-o
Cu tot respectul pentru domnii judecatori, dar la astfel de cauze chiar citesc tot textul plangerii? Pentru ca daca ar depune un minim de efort intelectual ar realiza ca cererea instantei este absurda!

PS. Numarul PV-ului il aveam de pe dovada de circulatie eliberata odata cu suspendarea permisului, poate faptul ca am mentionat acest numar i-a bagat in ceata.:">
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:57, 18 Februarie 2010
Daca vreti sa faceti ceva cu, cap, eu nu stiu la ce termen ati ajuns insa va sfatuiesc sa cereti instantei renuntarea la judecata, deoarece nu stiti ce faceti si gata. Veti plati insa cheltuiel de judecata catre stat deoarece ati investit instanta cam degeaba.
Asa veti scapa, iar politia se va da cu, capul ca ei nu au trimis procesul verbal acasa( daca nu cumva omiteti sa spuneti acest aspect).
Altii se roaga sa nu primeasca nimic acasa, iar dvs salvati politia de la maldarul de procese verbale anulate de instanta. Sunteti un samaritean cu adevarat.
@vb1
va-ti angajat responsabilitatea investirii instantei de judecata cu solutionarea unei spete practic fara dovada obiectului ,recte PV.
Aveti toate sansele sa beneficiati de o solutie defavorabila,inclusiv cu consecinte pecuniare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis klaudiu85 klaudiu85 in data de 05.10 vor fi 15 zile de cand permisul imi este retinut.1.daca trimit scrisoarea de contestatia prin curier la judecatorie in data de 04.10 si cer ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - unde trebuie depusa si insotita de ce documente? julius.jr julius.jr In data de 3-10-2011 mi-a fost intocmit un proces verbal de contraventie. pentru ca nu era adevarat ce scria in el am refuzat semnarea lui si pentru aceasta ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis suspendat hulubeicristian hulubeicristian Ma ajuta in instanta faptul ca nu am ridicat permisul de la Politie chiar daca am contestat p.v-ul? (vezi toată discuția)