avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Termenul de prescriere amenzi contabilitate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Termenul de prescriere amenzi contabilitate

Ce termen de prescriere au contraventiile la Legea contabilitatii?Concret,daca s-a depasit plafonul de 5000 Lei de plati zilnice in numerar,dupa cat timp aceasta contraventie se prescrie?
Cel mai recent răspuns: Meroiu Daniela , Avocat 09:00, 5 Februarie 2010
In termen de sase luni de la data savarsirii contraventiei , conform OG nr2/2001.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discount la plata cash ContSters57430 ContSters57430 Buna ziua, Societatea la care lucrez a luat amenda de la Garda pentru ca a acordat discount la o factura si clientul a platit cash. Se poate contesta ... (vezi toată discuția)
Plafon maxim plati prin casierie euroguadasol euroguadasol Va rog sa imi spuneti daca mai exista acel plafon maxim de 5000 de lei de plati prin casierie catre furnizori. Vreau sa stiu exact ce spune legea. cat am voie ... (vezi toată discuția)
Pv circulatie imedia imedia Daca nu am semnat si primit PV de contraventie la o amenda de circulatie care este termenul de prescriere a contraventiei daca nu am luat la cunostinta PV si ... (vezi toată discuția)