avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PV Circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PV Circulatie

Daca nu am semnat si primit PV de contraventie la o amenda de circulatie care este termenul de prescriere a contraventiei daca nu am luat la cunostinta PV si daca-l mai platesc.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: imedia , utilizator 12:02, 6 Mai 2010
Din mesajul dvs nu se distinge concret ,ati primit sau nu PV?
OG nr 2/2001 art 14 Executarea sanctiunii amenzii contraventionale se prescrie daca procesul verbal de constare a contraventiei nu a fost comunicat contravenientului in termen de o luna de la data aplicarii sanctiunii
Art 13 Aplicarea sanctiunii amenzii contraventionale se prescrie in termen de 6 luni de la data savarsirii faptei
Ultima modificare: Joi, 6 Mai 2010
ynocentta, utilizator
nu am primit PV.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzile contraventionale se prescriu? POPESCU CRISTIAN COSTEL POPESCU CRISTIAN COSTEL VA ROG SA-MI SPUNETI DACA AMENZILE ADMINISTRATIVE (CIRCULATIE, PRIMARIE ) SE MAI PRESCRIU, SI DACA DA, DUPA CIT TIMP SI CUM SE PROCEDEAZA PENTRU ACEST ... (vezi toată discuția)
Cand se prescrie sanctiunea aplicata unei contraventii? Alex13e Alex13e Am contestat un proces verbal prin cara mi se suspenda dreptul de a conduce autovechicule. Au trecut 9 luni de la intocmirea procesului verbal si cred ca am ... (vezi toată discuția)
amenda contraventionala pentru rovignieta, termene de prescriptie mihaivasilica mihaivasilica In data 28.09.2011 am fost inregistrat, circuland fara a detine rovignieta valabila. In data de 04.04.2012, am primit acasa (in cutia postala), PV de ... (vezi toată discuția)