avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am avut un proces care s-a terminat in 11-10-2023 si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am avut un proces care s-a terminat in 11-10-2023 si nici pana ...

Am avut un proces care s-a terminat in 11-10-2023 si nici pana acum nu mi-a venit hotararea sa pot incepe executarea
Cel mai recent răspuns: meri_tt , utilizator 12:36, 27 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la Tribunal si solicitati eliberarea unei copii legalizate de pe hotarare.
Nu este definitiva,n-am primit nimic de atunci,se face un an luna viitoare
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la arhiva instantei si intrebati.
am rezolvat,va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare comunicare Gloria83 Gloria83 Buna ziua. Am avut un proces pe care l-am castigat, ulterior partea adversa a facut recurs. L-am castigat si pe acesta. Instanta obliga partea adversa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in anul 2023, am castigat un proces la tribunaul sectorului ... valeriapop valeriapop Buna ziua! In anul 2023, am castigat un proces la tribunaul sectorului 2 Bucuresti, dar nici pana azi nu am primit o copie a hotararii judecatoresti . ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera hotararea de divort de la tribunalul din cornetu-ilfov? safta ioana safta ioana In anul 2009 luna mai ,am terminat divortul cu fostul sot ,o luna mai tarziu am primit acasa hotararea de divort definitiva si irevocabila.In aceea hotarare ... (vezi toată discuția)