avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Caut arhivele Intreprinderii de Constructii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Caut arhivele Intreprinderii de Constructii Speciale ...

Buna ziua! Caut arhivele Intreprinderii de Constructii Speciale Industriale si Montaj Bucuresti (ICSIM). Bunicul a lucrat aici intre 1969- aprx 2008. Va rog mult daca aveti de idee de vreo adresa, un numar de telefon. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: geo.grosu67@gmail.com , utilizator 14:07, 13 Februarie 2025
Buna ziua!
Ati reusit sa aflati locatia arhivei ICSIM?
Va intreb deoarece am si eu nevoie de o adeverinta privind salariile incasate intre 1970 si 1988.
Cu multumiri anticipate.
incercati aici :
I.C.S.I.M. S.R.L...fosta ICSIM SA
Adresa:P-ţa UNIRII 1 , Et:5, ARIPA CENTRALĂ, SPAŢIUL NR. C149 Bucureşti sect 3
Buna ziua ,a gasit cineva unde se gasesc aceste arhive va rog mult de tot.
Tatal meu cauta de cateva luni si nu gasim nimic.
Multumesc
Buna ziua stiti cumva un numar de contact sau o adresa de mail va rog mult .
Multumesc anticipat .

Cornel Vasile a scris:

incercati aici :
I.C.S.I.M. S.R.L...fosta ICSIM SA

Denumire platitor: I.C.S.I.M. S.R.L.
Judetul: MUNICIPIUL BUCUREŞTI
Numar de inmatriculare la Registrul Comertului:J40 4 1990
Telefon: 2560428
Fax: 2562952

- date preluate de pe site-ul Ministerului de Finante -

Alte discuții în legătură

Am lucrat la electronica industriala din sos.baicului, din 1978-1988, ... mosgerila mosgerila Am lucrat la Electronica Industriala din sos.Baicului, din 1978-1988, dar firma sa desfiintat dupa 1990, aparind alte trei firme, si nici una nu este in ... (vezi toată discuția)
Arhive carti de munca cirnu72 cirnu72 Buna ziua,locatia arhivei IMEB de unde pot scoate o adeverinta cu grupa de munca ? (vezi toată discuția)
Pentru calculul pensiei imi trebuie adresa cu veniturile neinscrise in cartea de munca (acord global, premii, ....) la o institutie desfiintata dupa anul 1989. Cristina Giurcan Cristina Giurcan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati, daca se poate, sa gasesc arhiva Centrului de Cercetare Stiintifica si Inginerie Tehnologica pentru Articole Casnice ... (vezi toată discuția)