avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Caut arhivele Intreprinderii de Constructii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Caut arhivele Intreprinderii de Constructii Speciale ...

Buna ziua! Caut arhivele Intreprinderii de Constructii Speciale Industriale si Montaj Bucuresti (ICSIM). Bunicul a lucrat aici intre 1969- aprx 2008. Va rog mult daca aveti de idee de vreo adresa, un numar de telefon. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:10, 20 Noiembrie 2024
Buna ziua!
Ati reusit sa aflati locatia arhivei ICSIM?
Va intreb deoarece am si eu nevoie de o adeverinta privind salariile incasate intre 1970 si 1988.
Cu multumiri anticipate.
incercati aici :
I.C.S.I.M. S.R.L...fosta ICSIM SA
Adresa:P-ţa UNIRII 1 , Et:5, ARIPA CENTRALĂ, SPAŢIUL NR. C149 Bucureşti sect 3

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhive carti de munca cirnu72 cirnu72 Buna ziua,locatia arhivei IMEB de unde pot scoate o adeverinta cu grupa de munca ? (vezi toată discuția)
Am lucrat la electronica industriala din sos.baicului, din 1978-1988, ... mosgerila mosgerila Am lucrat la Electronica Industriala din sos.Baicului, din 1978-1988, dar firma sa desfiintat dupa 1990, aparind alte trei firme, si nici una nu este in ... (vezi toată discuția)
Necesar adeverinta de la o intreprindere desfintata dupa 1989 lilicatana lilicatana Buna ziua! tatal meu doreste sa se pensioneze si are nevoie de o adeverinta de la CTMB- grup constructii si montaj Bucuresti.Problema este ca aceasta societate ... (vezi toată discuția)