avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna! Am primit o comunicare adresa , care-mi spune sa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna! Am primit o comunicare adresa , care-mi spune sa depun ...

Buna! Am primit o comunicare adresa , care-mi spune sa depun in termen de 10 zile cererea de recurs semnata, sub sanctiunea nulitatii. Am scanat cererea de apel semnata si am trimis-o prin posta electronica a instantei de recurs. Cineva sa-mi spuna daca este luata in considerare .Multumesc!
Din moment ce vi se solicita prin adresa e clar ca nu este luata în considerare,trebuie semnata olograf și depusanprin posta sau la registratura instantei..
Ultima modificare: Marți, 25 Iunie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat


CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Din moment ce vi se solicita prin adresa e clar ca nu este luata în considerare,trebuie semnata olograf și depusanprin posta sau la registratura instantei..

Mentionez ca am trimis o cerere de dosar electronic semnata si scanata prin posta electronica si a fost luata in considerare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce s a întâmplat nu are relevanta,acum este alt complet care poate are o alta.optica ,,care va solicitta ceva.etc.Daca nu va conformati o faceti pe riscul dvs.Exista discuții chiar la semnatura electronica ,la taxele de timbru platite prin ghiseul.unic sau .online etcetc.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iunie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere apel ALBERTO58 ALBERTO58 Buna ziua! pentru a formula cererea de apel si suspendarea executarii pana la definitivarea solutionarii (in cazul unei pensii de intretinere),pot depune ... (vezi toată discuția)
Cererea de chemare in judecata depusa online - 3 exemplare gev gev Buna ziua, daca depun online cererea de chemare in judecata cum fac cu exemplarele pentru pârât? Stiam ca trebuie depuse in 3 exemplare, dar online cum fac? (vezi toată discuția)
Semnare plângere contravenționala olograf, sub sanctiunea nulității ... Andrei514001 Andrei514001 Semnare plângere contravenționala olograf, sub sanctiunea nulității . Buna ziua! Am contestat un proces verbal emis de brigada rutieră a poliției ... (vezi toată discuția)