avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, in ultimii ani avem grija de o doamna in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, in ultimii ani avem grija de o doamna in varsta. Doamna ...

Buna ziua,
in ultimii ani avem grija de o doamna in varsta. Doamna a decis sa ne dea drept donatie ( fara a merge la notar ) o suma mai importanta de bani. Ne-am deplasat cu doamna la banca, unde o angajata a bancii a convins-o sa nu dea nimanui nici un ban, iar apoi a dezinformat-o cu privire la situatia conturilor sale. Ca urmare a atitudinii angajatei bancii, doamna noastra s-a razgandit cu privire la donatie. Intrebarea este daca, in acest caz, avind si martori ( celelalte angajate au fost si ele de fata ), putem sa actionam banca in instanta pentru ca angajata a ainfluentat clientul? Exista cadru legal referitor la acest aspect? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 08:12, 1 Iulie 2024
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se pare că este un fericit caz în care banca, conștientă de obligațiile ei față de clienți, a explicat clientului care pot fi consecințele gestului său. Nu vreau să fac alte comentarii. Nu aveți ce să reproșați băncii. În justiție vă îndreptați împotriva cuiva care v-a creat o pagubă, nu că va împiedicat să vă realizați "așteptările".
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2024
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpărare garsoniera din 2 surse de bani Josephine2016 Josephine2016 Buna ziua, as dori sa cumpăr o mica garsoniera dar pentru ca imi lipsește jumătate din suma fiica mea ( care este ccăsătorită )dorește sa ma ajute. Ea ... (vezi toată discuția)
Donatie parinti catre copil casatorit Amitrica Amitrica Fiul meu este casatorit in alta localitate si doresc sa-l ajut in vederea cumpararii unui apartament cu o suma importanta de bani. Cum as putea proceda pentru ... (vezi toată discuția)