avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzufruct viager
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzufruct viager

Buna ziua! Parinti mei au cumparat apartamentul in care locuim de 28 de ani de la bunici cu uzufruct viager, la un an de la cumparare bunici au divortat si fiecare s-a mutat in alt oras. Bunicul meu a decedat in urma cu 5 ani si s-a incheiat dreptul lui de uzufruct viager. Anul acesta impreuna cu mama si fratele meu am hotarat sa vindem apartamentul, bunica mea nu a mai venit la imobil de 27 de ani, mai are vreun drept la uzufruct viager? Tin sa mentionez ca tatal meu a decedat acum 3 ani iar la succesiune eu mama si fratele am devenit co-propietari.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iunie 2024
Brianna.0420, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:51, 27 Iunie 2024
Poate accepta cu bani sau fără. Dacă da declaratie ca renunta la drept și nu scrie de bani, aia e.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzufruct viager lore23 lore23 Buna.As avea si eu o intrebare.acum cativa ani,mama mea a cumparat un apartament ,in care suntem trecuti ca si cumparatori eu si sora mea (minora) si ea are ... (vezi toată discuția)
Bună seara bunica mea are drept de uzufruct cu mama, sa stea ... Alexandrugh Alexandrugh Bună seara bunica mea are deep de uzufruct cu mama, sa stea în casa cât trăiește dar bunica a renunțat și a plecat la fratele ei Ce demersuri trebuie ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare cu clauza de intretinere NicolTudor NicolTudor Buna ziua, Bunicii mei au incheiat un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere, un imobil situat la tara, cu mine, nepoata lor de fiu, care ... (vezi toată discuția)