avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Surori mele care este in Anglia de 4 ani i ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Surori mele care este in Anglia de 4 ani i sa întâmplat ...

Buna ziua. Surori mele care este in Anglia de 4 ani i sa întâmplat că marți copilul care este la școală să se ducă cu un cuțit la școală. Școală a anunțat protecția copilului și poliția ....întrebarea este dacă aceste autorități au fost sesizate ea poate sa mai vina in tara cu copii , vrea sa plece de acolo săptămâna aceasta!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:01, 28 Iunie 2024
I se aplica legea engleza, pentru fapta savarsita in Anglia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa-mi protejez copilul ? tamcris tamcris Buna ziua ,sunt despartita de sot ,am un baiat de8 ani ,si prin hotarare judecatoreasca a ramas la mine .Tatal are dreptul la vizite in primul si ultimul ... (vezi toată discuția)
Suspendarea copil de la un scoala privata Razer12345 Razer12345 Buna ziua, Sunt o Tata singur. Am doi copii(9 si 10 ani). Copii au domiciliu la mine. Asa a fost pronuntat de la Curtea Judecata. Excercitarea Autoritatii ... (vezi toată discuția)
Pot iesi din tara cu copilul in timpul procesului? tamerd tamerd Buna ziua, Va rog mult o solutie, daca exista... si m-ar interesa temeiul legal, daca exista. Situatia sta asa: sunt recasatorita. din casatoria ... (vezi toată discuția)