avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... De asemenea as dori sa intreb daca putem face revuzire ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

De asemenea as dori sa intreb daca putem face revuzire pe motiv ...

De asemenea as dori sa intreb daca putem face revizuire pe motiv ca procuroarea care a fost in dosarul fiului meu , a fost controlata de Inspectia Judiciara si ptr ca nu sa abtinut la 13 dosare printre care si a fiului meu a primit advertisment . La cateva zile dupa primirea advertismentului a cerut sa iasa la pensie ..

Putem face revizuire pe acest motiv

Va rog frumos sa imi raspunde ti fara sa ma criticati . Nu am timp de critici . Stiu ca a gresit nu pot repara gresela facuta in schimb incerc sa il ajut

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2024
katyte009, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua imi puteti va rog spune , dupa contestatia la executare ... katyte009 katyte009 Buna ziua Imi puteti va rog spune , dupa contestatia la executare ptr aplicarea beneficiilor zilelor compensatorii ptr o pedeapsa din 2014- 2016 in ... (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu obligatoriu daca partea vatamata este minora? desirelia75 desirelia75 am solicitat in instanta revizuirea unei hotarari date in camera preliminara pe motiv ca au aparut elemente noi( al;te hotarari) care nu erau cunoscute la ... (vezi toată discuția)
Coruptia ContSters89128 ContSters89128 Dreptul persoanei vătămate la repararea prejudiciilor materiale cauzate prin erorile judiciare săvârşite în alte procese decât cele penale nu se va ... (vezi toată discuția)