avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... cum se poate declara o pfa falimentara?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

cum se poate declara o pfa falimentara?

cum se poate declara un pfa famimentara?
Cel mai recent răspuns: alcibiade , utilizator 12:20, 6 Februarie 2010
e inregistrata la registrul comertului sau la finante?
este inregistrata si la registrul comertului de unde am ridicat certificatul de inregistrare dar esti inregistrata si la finante de unde am ridicat certificatul de tva.
In OUG 44/2008 pt incetare activitate - speta d-voastra , se specifica astfel :

Art. 21
(1)PFA îşi încetează activitatea şi este radiată din registrul comerţului în următoarele cazuri:
a)prin deces;
b)prin voinţa acesteia;
c)în condiţiile art. 25 din Legea nr. 26/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
(2)Cererea de radiere, însoţită de copia certificată pentru conformitate cu originalul a actelor doveditoare, după caz, se depune la oficiul registrului comerţului de pe lângă tribunalul unde îşi are sediul profesional, de către orice persoană interesată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa Dumitrumarian Dumitrumarian Cum imi pot inceta activitatea ca PFA pentru un an de zile (vezi toată discuția)
Radierea pfa apicultorul apicultorul unde trebuie sa ma adresez pentru a renunta ( inchide , desfinta ) PFA-ul. va multumesc (vezi toată discuția)
Inchidere pfa nicoletastoian11 nicoletastoian11 Buna seara! Va rog frumos, am si eu o intrebare: Am un pfa de traduceri infiintat din august si as dori sa-l inchid, dar dupa aceea sa pot activa ca ... (vezi toată discuția)