avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DE CE CAINI SI PISICI SI NU FAMILII CARE SE DESPART
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DE CE CAINI SI PISICI SI NU FAMILII CARE SE DESPART

Buna ziua
bine ca am gasit resurse fizice si psihice sa ne ocupam de CAINI SI PISCI
DAR DE OAMENII CARE SUFERA NU AVEM POSIBILITATI SAU DE FAMILIILE CARE SE DESPART SI RAMAN COPII CARE O SA SUFERE
PENTRU ASTA NU AVEM RESURSE ?????????????????????
CE TREBUIE SA FACEM SA OCROTIM FAMILIILE ???????????????
E vina câinilor și pisicilor?,eu trăiesc în occident și știu ce înseamnă adevaratul voluntariat,aici într-adevăr se ajută persoanele singure și acasă,și în structuri,și cine are bani își angajează femeie 24/24 ore.Asta e diferența scuzați termenul ( cine are bani,si face pe el are și pe cine să-l șteargă să-l spele,cine nu așteaptă la stat sau se umple de viermi.Asta e acum.In America te arunca in strada din spital daca nu ai bani Trimiteți la muncă toți vagabonzi care stau cu mobilele în mâna toată ziua și nu fac nimic,trebuie introdus stagiul militar obligatoriu ( care de altfel este și în alte state ),să-i trezească la realitate pedeapsa de 25 de ani era pe vremuri pentru droguri,ce vina au câinii și pisicile
Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2024
Silvy93, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu mai scrieti cu majuscule!
ceea ce DUMNEAVOASTRA NU VEDETI este altceva o familie care este fericita va si munci si va produce bani si la stat , o familie destramata nu mai face acelasi lucru sotul se apuca de baut , ramane fara munca = ADIO TAXE sotia va munci pentru familie insa nu indeajuns si daca sunt mai multi copii unul sau doi nu vor mai face scoala si ori pleacas din tara ori nu va munci = ADIO TAXE

daa e dobitoc, da, se poate apuca de baut, dar poate nu, poate isi ia alta nevasta daca prima data nu a fost bine, viata merge inainte si pt el si pt ea si pt copil.
oricum, faptul ca iti pasa de animale, nu exclude sa iti pese de oameni si viceversa.
Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectie animale fara stapan! irastoica irastoica Buna ziua! In primul rand va doresc un nou an plin de liniste si tot ceea ce va doriti,cu imbelsugare fara risipa inutila si cu sanatate,tot fara risipa,cu ... (vezi toată discuția)
Animalele de companie si intretinerea lorelena1306 lorelena1306 Animalele de companie (catei, pisici) trebuie trecute la cheltuielile cu intretinerea? exista vreo lege care evidentiaza acest lucru? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)