avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Stiti cumva daca un contract de donatie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Stiti cumva daca un contract de donatie pentru o suma ...

Buna ziua. Stiti cumva daca un contract de donatie pentru o suma de bani(peste valoarea darului manual) se poate realiza prin docusign? Asta in cazul in care donatorul e cetatean strain iar donatarul locuieste in romania.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:36, 2 Iulie 2024
daca dvs nu procedati corect, nu va pot garanta ca nu o sa va trimita anaf decizie de impunere, ramane sa va razboiti cu ei.
cumparati casa si de platit plateste direct nenea ala si faceti contract ulterior sau da o decalaratie ca aia nu au fost bani dati impriumut , ci donatie catre dvs. sfatuiti-va si cu notarul.
Ultima modificare: Marți, 2 Iulie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura facuta in germania la notar e valabila la anaf? Filia Filia Eu sunt cetatean german, nu mai am cetatenie romana. Fratele meu are nevoie in Romania la vanzarea casei de procura, sa obtina pentru mine un nr. identificare ... (vezi toată discuția)
Mă aflu momentan în vizită la iubitul meu american, în new ... iulia.22 iulia.22 Mă aflu momentan în vizită la iubitul meu american, în New York. El dorește să îmi facă un cadou în bani ce depășește suma de 25.000 lei. Cum putem ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare marijan marijan buna, poate cineva sa mi spuna cum pot sa inchei un contrse poate incheia un contract parinti si unul dintre copii, pentru a-i lasa casa si pamantul? Dar ... (vezi toată discuția)