avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! In luna mai am primit titlul de plata de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! In luna mai am primit titlul de plata de la A.N.R.P ...

Buna seara! In luna mai am primit titlul de plata de la A.N.R.P ,prima transa de bani din despagubire. In data de 13 iunie Ministerul de finante a publicat pe site ca a efectuat plata pentru titlul meu afisand si un ordin de plata si o recipisa de consemnare. Saptamana aceasta am fost la cec si mi s a spus ca inca nu s a efectuat plata....nu mai inteleg nimic...poate ma ajutati...Multumesc mult
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu avem cum sa va ajutam noi.Mergeti în audienta.la Ministerul Finanțelor,,faceți un memoriu scris,solicitați informații telefonic etc..
Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil e vorba despre o eroare, am clienți care au primit banii pt titlurile eliberate pana în octombrie anul curent..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de plata de la ministerul finantelor ptr titlu de la anrp betty_dumy betty_dumy Buna ziua. in data de 11 Mai 2015 tatal meu a primit titlu de plata de la Anrp . Pe situl ministerului finantelor apare ca Ministerul a efectuat plata ptr ... (vezi toată discuția)
Legea9/1998 si legea164/2014 . ordin de plata Mony2015 Mony2015 Buna seara . Am o intrebare , pot ridica banii dintr-o despagubire, fara ordinul de plata ,doar cu titlul de plata si buletinul?Sunt intr-o situatie ciudata . ... (vezi toată discuția)
Eroare...din partea cui? eu stiu ce am primit si ce vad pe site-ul ... adriana1973 adriana1973 Eroare...din partea cui? Eu stiu ce am primit si ce vad pe site-ul Ministerului de Finante...ca pt.titlul de plata cu nr.......s a efectuat plata cu op ... (vezi toată discuția)