avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Licenta/Master Buna seara, Am absolvit facultatea de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Licenta/Master Buna seara, Am absolvit facultatea de Litere si ...

Studii masterale schimbate in studii de licenta.
Buna seara,
Am absolvit facultatea de Litere si am un master in Sociologie. La locul de munca am nevoie pentru promovare, de o diploma de licenta in stiinte sociale si nu umaniste. As putea transforma cei doi ani de master in studii de licenta? Si sa merg la facultate inca un an, pentru a avea 3 ani, adica diploma de licenta? Sau este nevoie sa parcurg o alta facultate de 3 ani, in domeniu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Iunie 2024
mada4000, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 30 Iunie 2024
Nu se poate transforma un master in studii de licenta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare ! eu am terminat facultatea de drept, iar in prezent ... TnsAdrRzv TnsAdrRzv Salutare ! Eu am terminat facultatea de Drept, iar in prezent lucrez la o firma ca inspector ssm, dupa abs0livrea cursului de 80 ore. Azi am vrobit cu seful, ... (vezi toată discuția)
Sunt asistent maternal si am absolvit sociologia, pot deveni asistent social? mimisor31 mimisor31 Caut si eu un raspuns competent : Domnilor...sunt asistent maternal de 10 ani. Am absolvit o facultate de SOCIOLOGIE cursuri zi durata 3 ani cu licenta in ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de lunga durata-4 ani? calin cristiana calin cristiana Pentru cei care au absolvit o facultate de 4 ani la o Universitate particulara , cursuri la zi , licenta la stat in anul 2000 se poate echivala cu un master in ... (vezi toată discuția)