avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare online dar doar cu pagina de Facebook.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare online dar doar cu pagina de Facebook.

Bună ziua, as dori dacă se poate niște informații, despre a vinde online dar doar cu pagina de Facebook pentru început, ce trebuie mai exact, casa de marcat? Firma? Niște detalii ar fi bune, mulțumesc mult!
Ultima modificare: Duminică, 30 Iunie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Razvanrazvi , utilizator 14:58, 30 Iunie 2024
Va trebuie o intreprindere individuala sau srl inregistrate la Registrul comertului. (Prima e mai usor de infiintat, gestionat si are si o evidenta contabila mai simpla pe care s-o tineti personal, fara un contabil autorizat).
Nu va trebuie casa de marcat. Expuneți produsele pe net. Comenzile le livrați clienților printr-o firma de curierat. În pachet, pe lângă produse veți da clientului doar factura. Încasarea, plata în avans sau ramburs, doar prin contul bancar al firmei.
Iar cu anaful, cum va fi ? Doar emitand factura e ok?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casă de marcat LuciaNeagu LuciaNeagu Bună ziua! Mi-am făcut un PFA și aș vrea să știu dacă este necesară achiziția unei case de marcat, în condiția în care eu toate comenzile le ... (vezi toată discuția)
Emitere bon/factura showtime showtime Va salut. Detin un PFA care activeaza in vanzare cu amanuntul. Am casa de marcat, vand fizic intr-un stand/chiosc. Doresc sa incep si in domeniul online, detin ... (vezi toată discuția)
Pentru o firma comerciala: se poate trimite doar copia bonului fiscal pe e-mail? mitza67 mitza67 Sunt student si vreau sa incep o afacere. Am creat un s.r.l. si, pentru ca stau in chirie in Bucuresti, nu pot inregistra casa de marcat pe domiciliul actual, ... (vezi toată discuția)