avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, as dori sa stiu cum se face repartizarea la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, as dori sa stiu cum se face repartizarea la pierderi ...

Buna ziua, as dori sa stiu cum se face repartizarea la pierderi de apa? Pentru luna Mai 2024, la un apartament de 38.22 mp, 2 persoane, am avut consumul la apa rece de 3,30 m cubi si la apa calda 4,90 m cubi. Acum ca sa afisat intretinerea mi s-au pus pierderile de apa si trebuie sa platesc la apa rece 9,35 m cubi si la apa calda 5,25 m cubi. Este corect cum a impartit administratorul pierderea? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:16, 1 Iulie 2024
Fix ca aici cu o hotarare a adunarii generale. www.avocatnet.ro/forum/discu...

logic ar fi proportional cu consumul.
Conform art. 82 din legea 196/2018 acele diferente nemăsurabile se împart pe număr de persoane. Alte metode sunt doar povești din legi care au fost abrogate.

Beti12 a scris:

Buna ziua, as dori sa stiu cum se face repartizarea la pierderi de apa?

Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2024
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma contoare apartamente mai mare decat indexul furnizorului ClaudiuNemes ClaudiuNemes Buna seara, Locuiesc intr-un bloc in care suma contoarelor din toate apartamentele (apa calda si apa rece) este mai mare decat valorile inregistrate de ... (vezi toată discuția)
Repartizarea diferentei de apă - diferența dintre consumul ... HAV05 HAV05 Repartizarea diferentei de apă - diferența dintre consumul înregistrat de contorul de branșament și suma consumurilor individuale se repartizează ... (vezi toată discuția)
Plata pierderi apa la bloc mari29 mari29 Plata pierderi apa la bloc. Daca nu locuiesc in apartamentul de la bloc si luna aceasta s-a afisat intretinerea care cuprinde si niste pierderi de apa, sunt ... (vezi toată discuția)