avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am nevoie de un răspuns. Am depozitat 6m ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am nevoie de un răspuns. Am depozitat 6m lemne în ...

Bună ziua. Am nevoie de un răspuns. Am depozitat 6m lemne în spatele casei (lipite de gard). Sunt considerate depozitate pe domeniul public. Are dreptul primarul sa ma amendeze. Menționez ca este o razbunare politică pentru ca fac parte din alt partid și nu l-am votat. Mulțumesc pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: andrei2005 , utilizator 09:12, 3 Iulie 2024
Mulțumesc pentru îndrumare


gi-jane2 a scris:

mutati-le si apoi faceti sesizare scrisa cu nr de inregistare ca pe strada cutare numarul cutare sunt depozitate lemne pe terenul public.
Daca nu l;e vedeti mutate nici peste o luna, faceti plangere la prefectura cu filmare cu tot, copie dupa avertizare etc

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti si niste poze pe strada, sa se vada lemnele depozitate de altii. In foarte multe sate localnicii depoziteaza lemne pe strada, langa gard. Si toata lumea (atat ceilalti localnici cat si autoritatile locale) accepta tacit, in virtutea relatiilor de buna vecinatate, fara a solicita inchirierea "oficiala" a terenului respectiv.
Se pare ca la Dumneavostra nu se aplica aceste reguli. Primarul pare a se crede ales primar doar pentru membrii partidului sau, nu pentru TOTI membri ai comunitatii locale...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trotuarul, spatiu public sau privat? adriana m adriana m Buna ziua, va cer parerea intr-o problema care framanta de mai multa vreme.Din extrasul de carte funciara rezulta ca detin o suprafata de X mpatrati.Din ... (vezi toată discuția)
Autorizatie reparatie gard gogutu85 gogutu85 Buna ziua, doresc sa stiu daca am nevoie sa obtin autorizatie de constructive/reparative pentru un gard din beton si fier, care se deterioreaza, de asemenea ... (vezi toată discuția)
Teren limitrof gardului meu RalucaAres RalucaAres Buna seara! Tocmai ne-am mutat in casa noua.Vecinul meu de peste drum(drum public) isi depoziteaza mereu langa gardul meu ba lemne(cu vorba buna intr-o ... (vezi toată discuția)