avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Facturare servicii neprestate de preluare si transport ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Facturare servicii neprestate de preluare si transport ape meteorice

Buna ziua,
Locuiesc la curte, unde pe acea suprafata exista o casa inconjurata de suprafete verzi, pe care se afla gazon, gradina cu legume si o mica platforma de beton la intrarea in curte. Jgeburile de preluare apa pluviala de pe acoperis sunt orientate catre aceste spatii verzi, Societatea care presteaza servicii de apa+canal, factureaza servicii de preluare si transport apa meteorica. Le-am adus la cunostinta prin explicatii si fotografii precum si preluari imagini de pe google maps, in care facem dovada configuratiei terenului si ca nu suntem racordati la canalizare cu un sistem de preluare a apelor meteorice. Mai mult, daca ar exista posibilitatea scurgerii apei de pe platforma betonata in strada, nu are cum sa fie preluata de reteaua de canalizare, incat pe strada nu exista retea de preluare (geigere). La sesizare ni se raspunde cu enuntarea legislatiei in vigoare. Desi am insistat pe ideea ca legislatia se refera la apele preluate, iar noi tocmai asta scoatem in evidenta, ca nu se preiau aceste ape, factura urmatoare contine aceleasi servicii de preluare si transport ape meteorice. Ce as putea sa fac in acest sens? Daca ma voi adresa instantei, cum pot incadra aceasta fapta? Multumesc pentru atentie!
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2024
veselia1234, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nivea , utilizator 17:28, 1 Iulie 2024
Va puteti adresa ANRSC -ului prin anrsc@anrsc,ro
Si va lamuresc ei daca e legal sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii colectare si transport apa meteorica nicoleta.frent nicoleta.frent Esta legal sa fie facturata apa pluviala de catre Apa Nova, daca societatea noastra are retea separata pentru colectarea acestor ape si acestea sunt deversate ... (vezi toată discuția)
Apa pluvială robertsega32 robertsega32 Bună ziua, În cazul în care solicităm operatorului care ne furnizeaza apa si serviciile de canal încetarea contractului de furnizare a serviciului de ... (vezi toată discuția)
Interpretarea unor articole dintr-un contract ce urmeaza a fi incheiat cu un furnizor de apa petitemichele petitemichele Buna seara, Am gasit un model de contract pe care urmeaza sa-l incheiem si noi ,pe asociatie ,cu furnizorul serviciului de alimentare cu apa si ... (vezi toată discuția)