avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, am inchiriat un spatiu comercial la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, am inchiriat un spatiu comercial la parterul unui ...

Buna ziua, am inchiriat un spatiu comercial la parterul unui bloc, iar in contractul de inchiriere nu am prevazut nimic legat de fatada exterioara,(unde era amplasata o reclama luminoasa a firmei agentiei imobiliare a proprietarului). Proprietarul pretinde o suma de bani pentru a pune reclama noastra si a o da jos pe a sa.
Intrebarea este, daca am inchiriat spatiul, nu intra si fatada exterioara? Nu este prevazuta vreo rezerva a proprietarului asupra acestei parti in contract.
Buna credinta nu il obliga sa ne dea voie sa desfasuram activitatea stipulata in contract (stomatologie), fiind de la sine inteles ca este nevoie sa isi retraga reclama?
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 17:10, 1 Iulie 2024
Fata exterioara (peretii exterioari) este proprietatea comuna si doar asociatia de proprietari decide cum poate fi folosita.
Vorbiti cu asociatia de proprietari si daca va permite (cu chirie sau fara) o dati jos imediat pe a lui si opuneti pe a dumneavoastra.
Nu puteti pune nici macar o reclama mai jos fara acordul asociatiei. In plus unele primarii pretind o taxa pentru apermite amplasarea de sigle branduri reclame.
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2024
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare reclame pe fatada imobilului Rusty Rusty La parterul blocului este un magazin care a amplasat pe fatada blocului reclame luminoase si sigla (logo+banner) fara acordul asociatiei de proprietari. ... (vezi toată discuția)
Firma pe fatada bellefille bellefille Vreau sa intreb daca un magazin care functioneaza intr-un spatiu comercial situat la parterul unui imobil de locuinte poate sa-si puna firma pe fatada cladirii ... (vezi toată discuția)
Montare firma luminoasa Stefan Fantes Stefan Fantes Buna ziua! Vreau sa montez o firma luminoasă la un spatiu comercial care se afla la parterul unui bloc. Proprietarul de la etajul 1, solicita o suma de ... (vezi toată discuția)