avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere de executare silita Danemarca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere de executare silita Danemarca

Am trimis prin Ministerul Justitiei in Danemarca la Familieretshuset (asa cum mi-au indicat dansii) cerere de executare silita in baza hotararii judecatoresti executorii. Asta se intampla in luna februarie. Nu am primit niciun raspuns.
Pot face plangere la CEDO sau unde sa ma adresez ca sa primesc un raspuns? Am trimis email la Familieretshuset dar primesc un mesaj automat, atat. A mai avut cineva tangenta cu Danemarca pe partea aceasta? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2024
Diamandi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Diamandi , utilizator 09:19, 2 Iulie 2024
Nu aveti cum sa va adresati la CED) ..mai intai trebuie sa va judecati cu cei din danemiarca si daca va sunt incalcate drepturile mentionate in Conventia Europeana a Drepturilor Omului , atunci va indreptati catre CEDO.
Nu aveți nici un motiv.pt CEDO.Trimiteti mesaje peste mesaje,reveniri,adrese la alte instituții,contactați un av danez etc.
adrese la alte institutii unde? aici sau in Danemarca?
exista modele de adrese pe internet in cazul acestei situatii?


CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu aveți nici un motiv.pt CEDO.Trimiteti mesaje peste mesaje,reveniri,adrese la alte instituții,contactați un av danez etc.

Solicitati sprijin si de la Ambasada României la Copenhaga
[ link extern ]
Va multumesc!


Cornel Vasile a scris:

Solicitati sprijin si de la Ambasada României la Copenhaga
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata orelor de noapte inclusa in salariu zilnic! e normal? valigl valigl Buna ziua ! As vrea sa ma ajute cineva in legatura cu legislatia muncii mai exact sa inteleg si eu cum este cu plata orelor de noapte. Sunt angajat ca ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cetateniei romane a copilului cu mama cetatean roman Zawadi Zawadi Sunt cetatean roman care locuieste in Danemarca si care inca se afla in posesia unui buletin de identitate romanesc. Am un copil nascut in danemarca, al carui ... (vezi toată discuția)
Stabilire in strainatate cu minor dupa divort kinga29 kinga29 Buna ziua, am o intrebare, am divortat in 2009, minorul mi-a fost incredintat prin hotarare definitiva si irevocabila. Program de vizita nu a fost stabilit in ... (vezi toată discuția)