avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Dacă am semnat un contract de colaborare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Dacă am semnat un contract de colaborare cu o firma ...

Buna ziua! Dacă am semnat un contract de colaborare cu o firma din Italia , eu fiind badanta, , cine plătește impozitele și dacă va fi valabil la pensie? Oricum nu beneficiez de nimic adică vacanta și e pe perioada determinata .va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 1 Iulie 2024
Contrcatul de colaborare are alt regim juridic fata de contractul de munca.. in tara , acesta nu va confera vechime in munca.

Impozitele si taxele le plateste cel care este mentionat in contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , lucrez că badanta la o familie .am contract de colaborare ... Getuta72 Getuta72 Buna ziua , lucrez că badanta la o familie .Am contract de colaborare cu i agenție pe perioada determinata Vreau sa știu dacă este valabil la pensie și ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare AliceS AliceS Buna ziua, Adresez aceasta intrebare persoanelor care imi pot da cateva indicatii referitoare la contractul de colaborare. 1. Cum se poate face dovada ... (vezi toată discuția)
Perioada cat am lucrat in strainatate se ia in considerare in romania? dana 50 dana 50 Anii lucrati in Italia cu contract de munca ca badanta ,folosesc la ceva in Romania???? va multumesc!!!!!!!!!!:(:(:( (vezi toată discuția)