avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , lucrez că badanta la o familie .Am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , lucrez că badanta la o familie .Am contract de colaborare ...

Buna ziua , lucrez că badanta la o familie .Am contract de colaborare cu i agenție pe perioada determinata Vreau sa știu dacă este valabil la pensie și dacă agenția plătește impozit pentru mine.Specific că am tesera sanitara. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:25, 3 Iulie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Badanta nu exista in COR - Clasificarea Ocupaţiilor din România.

Credeti ca noi stim ce scrie in contractul pe care l - ati semnat ? De ce nu intrebati in Italia , daca tot folositi cuvintele lor ..marea majoritate de aici , cunosc legislatia Romaniei nu a Italiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! dacă am semnat un contract de colaborare cu o firma ... Getuta72 Getuta72 Buna ziua! Dacă am semnat un contract de colaborare cu o firma din Italia , eu fiind badanta, , cine plătește impozitele și dacă va fi valabil la pensie? ... (vezi toată discuția)
Profesie liberala sau ce!? naeprioroc naeprioroc Din 1980 lucrez in aviatie ca tehnician , timp in care denumirea profesiei (meseriei) pe care am practicat-o s-a schimbat de la electromecanic la tehnician ... (vezi toată discuția)
Bună seara, cui ar trebui sa ma adresez pentru ajutor în legătură ... mihaimadalina mihaimadalina Bună seara, cui ar trebui sa ma adresez pentru ajutor în legătură cu introducerea unei noi meserii? Avocat, jurist? Mulțumesc! (vezi toată discuția)