avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA cum se poate rectifica decontul de tva?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

cum se poate rectifica decontul de tva?

cum se poate rectifica decontul de tva??????
Cel mai recent răspuns: mihaelastir , utilizator 21:25, 8 Februarie 2010
Nu exista decont de TVA rectificativ.
In cazul in care s-a completat gresit decontul de TVA, adica sumele din decontul de TVA nu corespund cu sumele din jurnalul de vanzari, repsetiv jurnalul de cumparari, puteti depune la organul fiscal o cerere de corectie la care atasati: copie xerox decont gresit, un decont corect, jurnalele de vanzari, respectiv cumparari si balanta de verificare. Organul fiscal va face corectia decontului.
Daca la unul dintre deconturi nu s-a preluat soldul precedent de recuperat tot asa trebuie atasat copie jurnale si balanta , ca nu vad rostul acestora ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectare erori materiale decont tva Pop Lenuta Pop Lenuta va rog sa mi raspundeti la corectarea erorilor materiale conform OMF 179/2007 corectarea erorilor materiale din decontul de tva, persoana impozabila poate ... (vezi toată discuția)
Decont eronat birsanclaudia birsanclaudia Am o situatie pe care nu stiu de unde sa o apuc: am o societate care are tva de recuperat mai putin decat e pe decont.Am analizat toate deconturile si se pare ... (vezi toată discuția)
Decont tva pe zero deacroxana deacroxana Am preluat contabilitatea unei firme, si pe anul 2010 ultimele deconturi sunt pe zero depuse, desi au existat operatiuni pe lunile ianuarie si februarie si ... (vezi toată discuția)