avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua Va rog sa ma ajuti si sa ma indrumati,la ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua Va rog sa ma ajuti si sa ma indrumati,la locuinta mamei ...

Buna ziua

Va rog sa ma ajuti si sa ma indrumati,la locuinta mamei mele,datorita fluctuaiilor de tesiune electrica,contorul a inregistrat foarte multi kw,venind o factura de 3800 de ron.metionez ca locuiesc doua persoane, cu consum normal.Am facut sesizare,am solicitat efectuarea metrologiei,iar in urma acestei verificari,am primit raspuns ca contorul a fos admis,si ca ar trebui sa platim.altfel in doua zile ne intrerup curentul electric.Am mai facut inca o solicitare iar raspunsul a fost acelas.Mentionez ca dupa acea factura de 3800,a mai fost inca una de 1200,care a fost achitata...crezand ca este vb de o recalculare,am facut s sesizare la ANPC,dar inca nu au raspuns,!Va rog indrumare!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:11, 2 Iulie 2024
sesizarile se depun la ANRE, nu la ANPC. Atentie! Povestea cu fluctuatiile nu sta in picioare. mai degraba m-as uita sa nu fure cineva curent de la mine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi aberante energie electricã modreamarin modreamarin Ca urmare a schimbării contorului de energie electrică [b]după[/b] expirarea plombei metrologice, mi-a fost înregistrat un consum de energie electrică de ... (vezi toată discuția)
Am o problema cu firma enel Larisa1998 Larisa1998 Locuiesc langa Timisoara, la casa , si recent am primit regularizarea , in valoare de 70.000 de lei. Cum este posibil ca , doua calorifere pe curent , cateva ... (vezi toată discuția)
se poate da in judecata electrica furnizare? gabriel123+ gabriel123+ buna ziua,as dori sa stiu daca se poate da in judecata ELECTRICA FURNIZARE pentru suprapret pe kw,amfacut nenumarate reclamatii prin web site ul lor,pe email ... (vezi toată discuția)