avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Am primit de la Axina telefon cum ca am de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Am primit de la Axina telefon cum ca am de achitat ...

Bună ziua! Am primit de la Axina telefon cum ca am de achitat 13000 de lei la Orange, mi-au trimis facturile Orange în care nici vb de suma aceasta ,ce este de făcut,? Menționez ca am avut abonament în 2015 pana în 2016 ,am lăsat o factura neachitate și am trecut pe prepay ,dar se pare ca eu cumparam credit prepay dar ei au continuat abonamentul și nu vad de unde suma aceasta
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:09, 3 Iulie 2024
Nu s-a facut cerere de reziliere a abonamentului cand ati trecut pe preplay?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iulie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare orange Clau9311 Clau9311 Buna ziua, in 2015 mi-am făcut un abonament la Orange pe care începând din anul 2016 nu am mai putut să îl plătesc. Am mers la ei la momentul respectiv ... (vezi toată discuția)
Top factoring - facturi orange zziizzuu zziizzuu Buna ziua, In anul 2013 am incheiat un contract de telefonie mobile cu compania Orange, pe 2 ani (fara a achizitiona vreun telefon sau a primi orice alt ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange adga adga Buna ziua, In Noiembrie 2017 am facut un contract cu Orange pe un abonament ME43 langa care am cumparat si un telefon Iphone 8, abonamentul fiind pe 24 ... (vezi toată discuția)