avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lege 18/1991 - Art. 108. - (1) buna ziua, as vrea sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lege 18/1991 - Art. 108. - (1) buna ziua, as vrea sa imi spuna ...

Lege 18/1991 - Art. 108. - (1)
buna ziua, as vrea sa imi spuna cine este in masura eventual un avocat , daca legea de mai jos A FOST ABROGATA?
Lege 18/1991 - Art. 108. - (1) care spune asa citez
"(1) Ocuparea în întregime sau în parte a terenurilor de orice fel, înfiinţarea sau mutarea semnelor de hotar şi a reperelor de marcare, fără aprobarea primită în condiţiile legii, sau refuzul de a elibera terenul astfel ocupat fără drept constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani.

va multumesc

Alte discuții în legătură

Pagube in agricultura iuliurs iuliurs Buna ziua, am o intrebare, daca pasunatul abuziv pe un teren agricol proprietate privata se poate considera tulburare in posesie. Multumesc, (vezi toată discuția)
Vecina mi-a luat din teren LovinAlina LovinAlina Am luat o casa cu un teren concesionat de primarie,terenul este de 105 metri(si in acte la fel este metrajul)impozit platesc tot pe 105 m.Vecina mea spune ca ... (vezi toată discuția)
Politist care se antepronunta pe o cauza penala in momentul in care i-a fost repartizata cauza. am inregistrare audio-video telecomanda telecomanda Am facut plangere penala pentru Tulburare de posesie teren agricol la parchet. Parchetul a trimis cauza catre politie. Politistul care cerceteaza cauza ma ... (vezi toată discuția)