avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua . Am primit o amenda in baza OUG 195/2002 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua . Am primit o amenda in baza OUG 195/2002 art. 142 ...

Buna ziua . Am primit o amenda in baza OUG 195/2002 art. 142 aliniatul N. Intr-adevar masina a fost parcata complet pe trotuar, dar pe acea portiune de trotuar oricum nu se circula pietonal. Oare se poate reclama acest lucru? In ;plus s-au pus amenzi doar pentru acea portiune de trotuar restul de trotuare din imprejurimi nu au fost sanctionati !!! Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:45, 3 Iulie 2024
Si daca nu circula pietoni, aveti dreptul sa parcati pe trotuar ?

Puteti reclama, e dreptul dvs constitutional de a adresa petitii institutiilor publice.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iulie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Parcarea pe trotuar este interzisa, este permisa doar in cazul in care administratorul drumului marcheaza trotuarul cu alveole de parcare.. Nu aveti ce sa reclamati, nu veti avea succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare trotuar - amenda hcl victorte victorte Bună ziua, Astăzi am parcat mașina pe un trotuar, lăsând spațiu atât pentru pietoni, dar am lăsat și pista de biciclete ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit o amenda pentru parcarea in loc nepermis, ... Iulian Alex Iulian Alex Buna ziua, am primit o amenda pentru parcarea in loc nepermis, pe trotuar in sectorul 2. Ideea este ca trotuarul este indeajuns de lat incat sa incapa mai bine ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am parcat/stationat masina pe un spatiu care poate ... Bogdan_0 Bogdan_0 Buna ziua, Am parcat/stationat masina pe un spatiu care poate fi considerat trotuar, existand in acelasi timp spatiu pentru circulatia oamenilor mai mare ... (vezi toată discuția)