avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... În data de 13/05 contul meu brd a fost accesat și ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

În data de 13/05 contul meu brd a fost accesat și 9980 de euro ...

În data de 13/05 contul meu brd a fost accesat și 9980 de euro au fost transferați într-un alt cont fără autorizarea mea. Evident, banca este trasă la răspundere pentru acest transfer, care nu ar fi trebuit să aibă loc: "Legislația UE permite, de asemenea, să se asigure că:plățile online de peste 30 de euro sunt securizate prin utilizarea unei combinații de cel puțin două elemente de autentificare". În plus, această tranzacție a fost efectuată într-un cont BRD, deci clientul dumneavoastră este un escroc.

Am depus o plângere la poliție și am mers la o sucursală pentru a deschide o anchetă. Nimeni nu m-a contactat și nu am primit un răspuns clar cu privire la returnarea banilor mei. Mai mult, contul meu este blocat.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 14:35, 3 Iulie 2024
Va trebui sa asteptati finalizarea anchetei interne a BRD si apoi a politiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-au virat bani din cont pentru un abonament pe care nu l-am făcut eu. este banca obligată să-mi restituie banii? gabrielion gabrielion Buna ziua!Sunt client BRD.Am la ei card salarii plus credit de nevoi personale.Nu am nici o restanta.Acum cateva luni am descoperit ca din cardul de salarii ... (vezi toată discuția)
Tranzactii neautorizate de pe card expirat/inactiv Zenro Zenro Buna seara! Acum doua luni, banca la care am cont m-a informat pe mail ca al meu card bancar, care urma sa expire in cateva luni, a fost inlocuit. Si ca mi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi ... theo jean theo jean Buna ziua, Am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi din partea bancii Raifeisen si am fost fraudat cibernetic, am luat in considerare emailul ... (vezi toată discuția)