avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. la o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. la o institutie ...

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. la o institutie publica ( functie sofer II-I) pt incadrarea unui sofer I, se cer 3.6 ani vechime? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:27, 3 Iulie 2024
Se cer 3,6 ani vechime in munca sau vechime ca si sofer ?
Persoana care se ocupa de incadrare nu știe sigur daca 3.6 ani este vechimea ce se impune pt incadrarea ca și șofer I, sa nu greșească în anuntul pt incadrare Se doreste vechimea de "specialitate" Aadică șofer sa fie luata în calcul
Trebuie sa stie sigur ... pentru ca una este vechimea in munca si alta este vechimea ca si sofer ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime specialitate Andrey17rosu Andrey17rosu O institutie publica a scos la concurs un post de referent .Conditii pentru participare la fc. contractuala: -Posesor diploma de bac -Vechime 3.6 ani în ... (vezi toată discuția)
Concurs post contractual la o institutie publica zoki zoki Va prezint urmatoarea situatie: Sunt angajat din anul 2005 la o socetate pe post de contabil, la momentul respectiv eram inca student. In 2006 am terminat ... (vezi toată discuția)
Salarizare studii superioare gini gini BUNA ZIUA, Va rog sa ma ajutati intr-o problema Sunt angajata intr-o institutie sanitara ca sef serviciu contabilitate cu delegatie(contabil IA).Anul acesta ... (vezi toată discuția)