avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt angajata la o companie pe post de asistent ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt angajata la o companie pe post de asistent manager. ...

Buna ziua

Sunt angajata la o companie pe post de asistent manager. Am facut facturi avize pontaje si dupa cele 3 luni de proba a aparut un email cu ce am de facut pe parte de contabilitate am refuzat. Contabila a spus ca trebuie aduse in smart bill facturile incasate platite etc mai departe ea facandu le in laptopul ei programul ei . Cand am spus ca eu nu sunt contabil si nu sunt calificata au spus ca asta a fost discutia in cadrul interviului. Acum incearca sa ma preseze sa renunt la contractul meu de munca sa imi ofere alt post (doar verbal) sa imi dea jumatate din cat am si in principiu o parte de conta si o parte suport pt restul colegilor. Ce sa fac sunt disperata ca nu stiu ce sa fac va rog un sfat va rog (imi cer scuze pentru greseli de scriere dar nici nu mai gandesc)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:27, 3 Iulie 2024
Una e renuntarea la c.i.m. si alta este schimbarea fucntiei/salariului ...aveati in fisa postului acele atributii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare functie......? leonora leonora Incepand cu luna aprilie 2008 mi sa schimbat domeniul de activitate la firma la care eram si am fost pusa sa ma ocup de salariati(pontaje,calcul ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea ofertei angajatorului Vlad Butnaru PFA Vlad Butnaru PFA Buna ziua! La momentul interviului, in urma acceptarii postului propus (programator), office manager-ul firmei la care am aplicat mi-a transmis prin email un ... (vezi toată discuția)
Raspundere salariat kissa kissa Buna ziua tuturor. Problema mea este urmatoarea din noiembrie 2006 lucrez la actualul loc de munca. la inceput eram pe un post de secretara apoi ... (vezi toată discuția)