avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Care este modalitatea legala pentru plata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Care este modalitatea legala pentru plata sultei ...

Buna seara! Care este modalitatea legala pentru plata sultei in urma succesiunii? Daca o tulpina nu are cont bancar, cum pot sa duc la indeplinire sentinta dispusa de instanta? Extrasul de banca face dovada platii sultei si poate fi folosita pentru a ridica sarcina asupra bunului imibil?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ZLili , utilizator 19:54, 5 Iulie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Radierea sultei se face în baza declarației notariale a celui căruia ii datorați sulta, ca a primit banii.


raluk0207 a scris:

Nu. Radierea sultei se face în baza declarației notariale a celui căruia ii datorați sulta, ca a primit banii.

Daca una din tulpini a decedat si sulta i a fost pusa la dispozitie, cine da declaratie notariala pt a radia sulta la ANCPI?
Moștenitorii
raluk0207 a scris:

Moștenitorii

Multumesc pentru raspunsuri! Mostenitorii nu sunt de gasit si astfel suntem pusi in in posibilitatea de a incheia o posibila vanzare a bunului. Cum putem solutiona iesirea din indiviziune?
Ultima modificare: Vineri, 5 Iulie 2024
ZLili, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere sulta din cartea funciară tinu78 tinu78 In februarie 2010 in urma unui hotărâri judecătorești sa stabilit plata sultei pentru 5 persoane dintre care si bunica mea care in 2012 a decedat, 2 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pot dona( copiilor) sau vinde un teren agricol cu ... cordun cordun buna ziua, Pot dona( copiilor) sau vinde un teren agricol cu o mica datorie (sulta)? Mentionez ca nu ii gasesc pe cei (nepoti) carora le datorez o suma ... (vezi toată discuția)
Radiere notari carte funciara icarmi icarmi In urma unei sentinte din 15.10.2007 de iesire din indiviziune mi s-a stabilit o sulta de 527.1 lei in favoarea unei persoane LM de existenta careia nu stim ... (vezi toată discuția)