avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Drugtest pozitiv la canabis în Olanda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Drugtest pozitiv la canabis în Olanda

Salut! I s-a mai întâmplat cuiva să îl opreasca poliția în trafic și să îi facă drogtest? Eram la volan și m-au oprit la semafor ! Nu am condus periculos sau cu viteză! Efectiv stăteam la culoarea roșie a semaforului si m-au tras pe dreapta ! mi-a ieșit pozitiv la canabis, dupa m-au dus la test de sânge dar încă nu am primit nicio informație din partea lor timp de 4 săptămâni! Are cineva idee care sunt consecințele? Permisul este romanesc ! Mentionez ca sunt la prima abatere și s-a întâmplat în Olanda !!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iulie 2024
Florin Valentin Aghirculesei, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:16, 4 Iulie 2024
Olanda face part din UE si statele membre comunica intre ele, inclusiv pentru consum de droguri.
Daca se constata consumul si prin analiza de sange, obligatoriu veti fi instiintat direct si/sau prin politia romana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test saliva drager 5000 razvan.chelariu razvan.chelariu Buna ziua , Am si eu o intrebare . Am fost oprit Joi seara de catre un echipaj de la politia rutiera . Tras pe dreapta cu girofaruri . M-au intrebat ... (vezi toată discuția)
Thc la volan: testul la salivă nu reflectă ce am consumat, care pot fi consecințele? dropz1337 dropz1337 Bună ziua. Sunt un nou membru al acestei comunitati datorita experientei mele de aseara, 12 octombrie. Si anume, eram cu un amic si prietena lui in mașina ... (vezi toată discuția)
Dosare penale pentru conducere cu permis suspendat savuionut savuionut buna ziua tuturor problema mea a inceput in anul 2008 luna octombrie mai exact dupa ce am stationat cca 20-30 de secunde la culoarea semaforului rosu ... (vezi toată discuția)