avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, am cumpărat un calculator și între timp ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, am cumpărat un calculator și între timp s a stricat, ...

Buna ziua, am cumpărat un calculator și între timp s a stricat, încă este in garanție, doar că nu mai găsesc factura și garanția produsului, din ce știu dar nu sunt sigur pot cere copie a facturii de la vânzător și cu ea după sa o prezint la garanție? Daca da ce lege ar fi că mi cere în baza căreia legi le pot cere copie factura? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Certificat de garantie pierdut mmem mmem Buna, Am pierdut certificatul de gatantie al unui produs electronic, mai am doar factura. Produsul a fost cumparat pe firma in urma cu un 1 si 8 ... (vezi toată discuția)
Refuz acordare garantie componenta calculator onyx onyx buna ziua , am achizitionat in luna octombrie o componenta de calculator ( un hard disk) . Produsul l-am primit sigilat . Nu l-am montat imediat in calculator ... (vezi toată discuția)
Telefon in garantie dar fara acte lili5 lili5 am cumparat de la Orange un telefon care s-a stricat dar nu imi gasesc factura si garantia. Cu siguranta ca au ei o evidenta pe undeva clara din care sa reiasa ... (vezi toată discuția)