avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... telefon in garantie dar fara acte
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

telefon in garantie dar fara acte

am cumparat de la Orange un telefon care s-a stricat dar nu imi gasesc factura si garantia. Cu siguranta ca au ei o evidenta pe undeva clara din care sa reiasa ca am cumparat telefonul de la ei. Pot sa ma refuze sa-l repare?Pot sa ii "oblig" sa mi--l repare?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 11:44, 5 Martie 2010
Prin prezentarea certificatului de garantie si al facturii faceti dovada datei la care a fost achizitionat produsul de catre Dvs. Aceste documente contin, printre altele, elemente de identificare a produsului, cumparatorului si garantiilor acordate.
Ca urmare, in lipsa acestor documente, nu veti putea beneficia de garantie.
Puteti solicita unitatii de service repararea produsului, dar contracost.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de garantie pierdut mmem mmem Buna, Am pierdut certificatul de gatantie al unui produs electronic, mai am doar factura. Produsul a fost cumparat pe firma in urma cu un 1 si 8 ... (vezi toată discuția)
Cum interpretam 449/2003 ? raspuns hilar pop sorin pop sorin Buna ... Am achizitionat un produs de uz indelungat, nu am primit certif. de garantie chiar daca am cerut in mod expres. La sesizarea mea, ANPC decide ca ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea telefonului mobil pe garantie Dya85 Dya85 Am reusit sa obtin negare din service pt telefonul meu mobil care avea garantie pana in data de 21.07.2017 ,intrebarea e telefonul va fi inlocuit cu un pridus ... (vezi toată discuția)