avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de nastere pierdut
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de nastere pierdut

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: am pierdut certificatul de nastere si am buletinul expirat. Detin doar o copie digitala a certificatului de nastere.
Imi pot oare elibera buletinul reiinoit, avand doar o copie a certificatului de nastere?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 20:35, 9 Iulie 2024
Buna ziua!
Va trebuie certificatul de nastere in original.Puteti merge sa va fie eliberat un duplicat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Duplicatul certificatului se va solicita de evidenta persoanei, când depuneți cererea pentru carte de identitate. Dvs. nu puteți cere, pentru că nu aveți actul de identitate valabil
Mergeți liniștit, aceasta este procedura acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara; locuiesc in spania buletinul imi expira in vara si ... anatanase86 anatanase86 Buna seara; Locuiesc in Spania buletinul imi expira in vara si mi-a expirat si pasaportul de un an si ceva si as vrea sa imi scot altul si cu aceasta ocazie am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! mi-am facut buletinul in anul 2013, cand am implinit ... Alexandra Frîncu Alexandra Frîncu Buna ziua! Mi-am facut buletinul in anul 2013, cand am implinit varsta de 14 ani, el avand valabilitate pana anul acesta, la final de septembrie. Imi puteti ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sunt in italia ,cum pot face certificatul de nastere ... Doina Inna Doina Inna Buna seara, sunt in Italia ,cum pot face certificatul de nastere tip nou,daca vin in Romania ,sunt nascuta in sector 4 ,tot din sector 4 pot obtine un ... (vezi toată discuția)