avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozitarea profitului obtinut din vanzare apartament
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozitarea profitului obtinut din vanzare apartament

Buna ziua,
Reprezint una din multele Agentii imobiliare si m-am lovit de un caz mai deosebit. O doamna care printr-o Hotarare definitiva si irevocabila de divort a obtinut jumatatea sotului de apartament contra unei sulte este acum este nevoita sa-l vanda, dar nu are cei trei ani impliniti de la divort, pe ce plateste impozitul de 16% in cazul in care ar realiza profit, pe toata suma sau numai pe jumatate, avand in vedere ca pe cealalta jumatate era proprietar ?

Alte discuții în legătură

Impozitarea profitului din vanzare imobil icta1988imob icta1988imob Buna ziua, Reprezint una din multele Agentii imobiliare si m-am lovit de un caz mai deosebit. O doamna care printr-o Hotarare definitiva si irevocabila de ... (vezi toată discuția)
Impozitarea profitului obtinut din vanzare apartament icta1988imob icta1988imob Buna ziua, Reprezint una din multele Agentii imobiliare si m-am lovit de un caz mai deosebit. O doamna care printr-o Hotarare definitiva si irevocabila de ... (vezi toată discuția)
Plata sultei fara termen simona nicoleta simona nicoleta buna ziua!in noiembrie 2007, in urma unui proces ex concubinul meu a primit in 50%din apartamentul meu(cumparat pe numele meu) cu obligatia la lpata sultei X ... (vezi toată discuția)