avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am o bunică care face partaj judiciar, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am o bunică care face partaj judiciar, din păcate ...

Bună ziua! Am o bunică care face partaj judiciar, din păcate avocatul care o reprezintă a decedat acum de curând, știe cineva cum se procedează în continuare? Se poate recupera onorariul dat avocatului? Mulțumesc anticipat!
Cum sa recuperați și de la cine?Vreți sa mergeți la usa soției defunctului și sa i cereți banii?Dacă avocatul lucra intr o forma de exercitare a profesiei (societate de avocați,cabinete asociate)atunci e normal ca alt avocat sa preia cauza .Dacă lucra în cabinet individual mu aveți ce sa faceți.Mai mult decât atât nu cred ca av a încasat onorariul și a decedat probabil a introdus acțiunea,v a reprezentat la ceva termene etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deces avocat vasile009 vasile009 Buna! avocata care se ocupa de un caz de al meu a decedat de curand. exista vreo sansa sa mai recuperez documentele pe care le deținea? prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! fiul meu este parte dintr-un proces de pretenții ... maruster maruster Buna ziua! Fiul meu este parte dintr-un proces de pretenții iar avocatul care il reprezenta a decedat. Intrebare: Care este procedura pentru preluarea ... (vezi toată discuția)
Partaj morunas morunas Buna dimineata,aparatorul meu in procesul de partaj a decedat,cum ar trebui sa procedez acum?Mentionez ca am platit suma ceruta pentru acest proces de partaj. (vezi toată discuția)